نشریه تک برگ پلاک بعدازنمازجمعه دزفول توزیع می شود(اولین انتشار مهرماه 1379)

ساخت وبلاگ

نشریه پلاک

 

شماره: 442

 

تاریخ: 1397/11/18

 

* انقلابمان 40 ساله شد. 40 سالی که هزاران فراز و نشیب را پشت سر گذاشت تا به امروز رسید!خیلی ها دوام عمر انقلاب را با ماه محاسبه می نمودند و در باورشان نمی گنجید انقلاب ایران بتواند مستقل از شرق و غرب 40 سال دوام بیاورد؛ آنهم در کشوری که سالیان درازی بیگانگان هم بر ذخایر سرمایه ای آن مثل نفت تسلط داشتند و هم بر تصمیم گیریها خُرد و کلانش.بیگانگانی که با وجود شاه مملکت، کشور را بین خودشان تقسیم می کردند و یا از رئیس فلان اداره و گمرک و تا خود شخص شاه را تغییر می دادند! دورانی که نه استقلال سیاسی داشتیم و نه استقلال اقتصادی. بیگانگان از پیشینه حرکات انقلابی در این کشور آگاه بودند و خوب می دانستند که چگونه یک حرکت انقلابی را باید زمین گیر کرد و از درون آن را متلاشی کرد.آنان نهضت مشروطیت و نهضت جنگل و قیام تبریز و ملی شدن نفت را تجربه کرده بودند. نفوذ، بهترین راه زمین زدن انقلابهای تاریخ این سرزمین بوده است! برای انقلاب 57 نیز همین خواب را دیدند راههای مختلف را امتحان کردند از مرجعیت ساختن کنار امام تا تنه به تنه امام بزند، تا رئیس جمهور و دولت موقت و... اما هر بار در طول این 4 دهه، با هوشیاری ملت و هشدارهای امامین انقلاب، دشمنان راه به جایی نبردند! در این 40 سال انقلاب، نه ذره ای از دشمنی استعمارگران دیروز انقلاب کم شده است و نه انقلاب در این 4 دهه در برابرشان سر فرو آورده است! آنان هنوز به نفوذ امید دارند و هر گاه رخنه ای پیدا کرده اند ضربه خود را زده است؛ از ترور رئیس جمهور و نخست وزیر تا حادثه 7 تیر 60 و...! موفقیت آنان در این ضربات، عاملی جز نفوذ افراد بی ریشه نبوده است! امروز نیز حربه دشمن نفوذ است؛ نفوذ از طریق افراد سست عنصر، و یا نفوذ تفکر اسلام آمریکایی یا همان اسلام اشرافیت و یا همان اسلام بی خطر برای جهان استکبار. اسلامی که امربه معروف و نهی ازمنکر و دفاع از مظلومان را تعطیل و مقاومت در برابر استکبار را مذموم و تندروی بداند؛ اسلامی که اشرافیت را توجیه و فقر را ریشه در ژن نامرغوب بداند.نفوذ؛ مار خوش و خط خالی است که هر روز خود را در یک هیبت نمایان می کند از آدمهای هفت تیغه و کروات زده تا شخصی که لباس روحانیت بر تن کرده است و یا افراد ظاهرالصلاحی که به ظاهر همراه انقلابند اما دل در مکتبهای غربی دارند! نفوذ؛ در پی وابستگی است؛ و نه همبستگی! 40 سال است که مهترین سد نفوذ "ولایت فقیه" است! و در این 40 سال پیشرفتها و استقلال و اقتدار ایران اسلامی در منطقه مرهون خطی است که ولایت آن را ترسیم کرده است و از آن دفاع می کند و  نفوذیها تلاش می کنند تا به این رکن اصلی استقلال و پیشرفت کشور ضربه وارد نمایند! دلسردی، ناراضی تراشی، ناامیدی از آینده، که یکبار در گرانی دلار خود را نشان می دهد و یک بار در گوشت گاو و گوسفند و مرغ و یکبار در پوشک؛ همگی از رد پای نفوذیهایی که سخت مشغول کارند حکایت دارد! باید مراقب بود و هوشیار.

* جانشین فرمانده سپاه قدس گفت: آمریکایی‌ها برای راه‌اندازی و حمایت از داعش ۷ تریلیون دلار هزینه کردند و ۵ هزار کشته دادند، اما هیچ کاری نتوانستند انجام دهند.پیروزی‌های منطقه‌ای را مدیون شهدا هستیم.اگر شهدا نبودند، کسی می‌توانست با آمریکا که جنگ را مستقیماً در منطقه راه انداخته مقابله کند؟

* سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج کل کشور به مناسبت ایام الله دهه فجر گفت: با وجود دشمنی های دشمنان انقلاب،  در چهل سالگی انقلاب فرزندان بسیجی می خواهند یک کار بزرگ و یک هدیه به مردم را با آغاز به کار ٤٠ هزار پروژه عمرانی زودبازده آغاز کنند.این ۴۰ هزار پروژه در مدت زمان ۴ تا ۶ ماه به بهره برداری می رسد و بخشی از هزینه اجرایی این پروژه ها نیز توسط مردم تامین شده است.حیات سپاه در خدمت رسانی به مردم است و بسیج در سراسر کشور خدمات بسیاری در حوزه هاي مختلف به مردم دارد. لازم به ذکر است سهم استان خوزستان از این رقم، 2 هزار و 12 پروژه بود.

* یک گفت: اغلب مسئولان کشوری در شمال تهران ساکن‌اند.... البته خیلی از مدیران استانی و شهرستانی نیز بهترین زندگی ها و منازل را دارند و یا چند شغله هستند!خیلی ازآنها ۴۰سال پیش جنوب‌شهر ساکن بوده‌اند ولی دراین مدت برای خودشان حقوق و مزایایی..../ رفیقش به او گفت: چرا هیس ممکنه بهشون بربخورد؟! / طرف پاسخ داد: بیخود میکنند ناراحت شوند...هدف از گرامیداشت  دهه‌فجر، یادآوری آرمانهای انقلاب است.... مگر امام نگفت زمانی که مسئولان خوی کاخ نشینی پیدا کردند باید فاتحه نظام را خواند؟! چرا برخی از مسئولان در هر سخنرانی خود از امام و رهبری مایه می گذارند، اما در عمل کار خودشون را می کنند؟! مسئولی که باحقوق ومزایای دولتی ثروتمندشده و الان کاخ او به کاخ پهلوی می گوید:"زرشک"؛ ضدانقلاب است...هرکس خوی اشرافیت داشته باشد و زندگی اشرافی اختیار کند که نمی تواند خود را انقلابی و یا مسئول در یک حکومت اسلامی باشد! این هم از آرمانهای انقلاب است و هم سفارش امیرالمومنین می باشد. نهج البلاغه برای تزئین کتابخانه ها نیست. مدیری که 20 میلیون حقوق بگیرد هرگز نمی تواند بفهمد کارگری که نهایتاً یک میلیون و هشتصدهزارتومان حقوق دریافت می کنند، چه دردی دارد!

* محمد جواد لاریجانی معاون حقوق بشر قوه قضائیه گفت: در فتنه ۸۸ دشمنان می‌خواستند تا مردم را به کف خیابان‌ها بیاورند و «رأی ما کجاست؟» هم کلیدواژه و شعار دشمنان در این فتنه بود و امروز هم دشمن به دنبال کشاندن مردم به خیابان‌ها با شعار «پول ما کجاست؟» هستند و این برنامه دشمنان است، البته فتنه اتاق فرماندهی نیز دارد و این بار اتاق فرماندهی فتنه اقتصادی از سوی دشمنان آشکار است.

* موسوی لاری عضو مجمع روحانیون مبارز و وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: قانون اساسی کشورمان ظرفیت لازم برای اداره کشور را دارد.اگر بخواهیم روی این تکیه کنیم که چقدر قانون اساسی بعنوان میثاق ملی مورد عمل بوده جای تامل دارد.

پلاک: حاج آقا! اگر قانون اساسی ظرفیت لازم را برای اداره کشور داراست، چرا شما و دیگر دوستانتان در مجمع در سال 88 تن به همین قانون اساسی ندادید؟! و ندای تقلب را سردادید؟! یکی از گروههای که به قانون اساسی به عنوان میثاق ملی خدشه وارد کرد امثال همین آقای لاری و رئیس دولت مطبوعشان بود!

* صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک و سرپرست سابق وزارت ورزش دولت،درباره حضور خانم‌ها در ورزشگاه‌ها گفت: من راجع به این موضوع به صورت شفاف حرف‌هایم را زده‌ام. ما هیچ تفاوتی بین ورزشگاه، سینما، کنسرت، دانشگاه و پارک قائل نیستیم. مگر در تمام این محیط‌ها زنان و مردان در کنار هم حاضر نمی‌شوند؟ محیط فاسد نیست و ورزشگاه از نظر من، یکی از سالم‌ترین محیط‌های کشور است و مرکزی برای نشاط اجتماعی است و حضور زنان در ورزشگاه حق طبیعی آن‌ها و یک نیاز اجتماعی است.

پلاک: مشکل این است که اگر مسائل را از نگاه شما غرب باوران بنگریم هیچ چیز مشکلی ندارد!اینکه ورزشگاهها را برای حضور زنان یا بهتر بگوییم برای حضور زنان برای تماشای بازیهایی مثل فوتبال مردان که پر از حرفهای منشوری است سالم ترین محیط جامعه می دانید، نشان می دهد که مشکل امثال شما این است که همه جامعه را در جایگاههای ویژه و  از پشت شیشه می بینید!

* جاویدنیا معاون فضای مجازی دادستان کل کشور گفت: ۹۰ درصد فضای مجازی کشور در اختیار بیگانگان است.حدود ۹۰ درصد فضای مجازی کشور در اختیار بیگانگان می باشد و هدف اصلی آنان نیز تغییر ذائقه جامعه است.طی رصدی که سال گذشته انجام شد هر روز محتوای مجرمانه بسیاری در اینستاگرام منتشر می شود.

*داستان مشکوک گوشت/ بی سابقه ترین واردات گوشت در تاریخ ایران در حال انجام است. گفته میشود فقط در 6 ماه نخست امسال 400 میلیون دلار گوشت از خارج وارد کردیم!برخی میگویند عدد واردات گوشت تا پایان سال از 1 میلیارد دلار هم خواهد گذشت، اما قیمت گوشت همچنان بالای 100 هزار تومان است!؟مشکل کجاست؟!

* مرتضی حاجی وزیر آموزش و پرورش در دولت اصلاحات گفت: در مورد حصر که در وعده های انتخاباتی بود ولی خارج از اختیارات رییس جمهور است. باید در ساختار قدرت بازنگری کرد و کسی که منتخب مردم است بتواند به آنچه به مردم وعده کرده است عمل کند. رأی پشتوانه مردمی دارد و اگر برنامه ها عملیاتی نشود به رأی دهنده ها پشت کرده ایم.

پلاک: آقای رئیس جمهور وعده های زیادی داده است که آن وعده ها مطالبات جدی مردم هستند و تاکنون بدان عمل نکرده است! رفع حصر فتنه گران سال 88 مطالبه عده قلیلی از مردم است که غالباً سیاسیونی چون همین آقای حاجی است! آیا کنترل قیمتها هم در اختیارات دولت نیست؟! آیا قیمت گوشت و نظارت بر آن هم در اختیارات رئیس جمهور نیست؟! آیا وعده داده بود که با برجام هم چرخ اقتصاد می چرخد و هم چرخ هسته ای آیا اکنون واقعاً اینگونه شد؟! آیا وعده داده بود که این قدر رفاه را افزایش می دهد که دیگر نیازی به یارانه مردم نداشته باشند، آیا واقعاً الان همین شد؟!آیا سال 92 که قسم جلاله خورد که او می تواند مشکلات کشور را حل کند واقعاً الان مشکلات بعد از 5 و نیم از ریاستش حل شده است؟! آیا همین مشکل هسته ای را توانست حل کند؟! آیا وعده داده بود که تحریم را لغو و دیگر تحریم نخواهیم شد، الان دیگر تحریم نیستیم؟! آیا همه این سئوالات به ساختار قدرت برمی گردد یا به ناتوانی دولت و وزرایش که همگی جز اصلاح طلبان می باشند؟! دیگر این حرفها برای مردم رنگی ندارند

* روزنامه العربیه به نقل از حمید فرخ نژاد بازیگر سینما، تیتر زد: " هنرپیشه سینمای ایران؛ کاش ایران کسی مثل حاکم دبی داشت!"

پلاک: یک روز برای رأی آوردنِ جناب شیخ حسن روحانی یقه جر میدهد و امروز بجای پاسخگویی بابت حمایت‌هایش و نقشی که در فریب مردم داشته، ترجیح میدهد دست پیش بگیرد و از شیخ اماراتی حمایت کند و تیتر العربیه شود؛ فارغ از اینکه اصلاً بعید نیست فردا شاهد حمایت او از محمد بن سلمان، مریم رجوی و... باشیم. اما وجداناً نمیشود در ایران کسب درآمد کنی(بدون اینکه مالیاتی بپردازی)، ارز کشورت را ببری در آمریکا خرج کنی، از شیخ اماراتی حمایت کنی و درنهایت هم ادعای آریایی بودن داشته باشی !!

* آیت ا... جنتی رئیس مجلس خبرگان گفت: امروز می بینیم که دنیا طلبی بر خیلی از مسئولان غلبه کرده است. لعنت به این فکرهای غلط که در برخی مسئولان وجود دارد که احساس می کنند آمریکایی‌ها و غربی ها هستند که می توانند میتوانند مشکلات ما را حل کنند. اختلاف بین مسئولان به نفع هیچ کس نیست و از درگیری و با خود در افتادن ها هیچ کس نفعی نخواهد برد. اگر مسئولین با هم درگیر شدند در بین مردم نیز دو دستگی و چند دستگی ایجاد میشود.

*وزیر جهاد کشاورزی در واکنش به گرانی گوشت و مرغ در برنامه تلویزیونی شبکه اول گفته: "برید خدا رو شکر کنید که همینم هست!"
پلاک: وقتی روحیه و زندگی ها به سمت کاخ نشینی برود بهتر از این نمی شود! یه زمانی برا حفظ ظاهر هم که شده عذرخواهی می‌کردن یا یه وعده کاهش قیمت می‌دادن سرمون گرم باشه! با تدبیر دولت، ظاهرسازیها تموم شده و وزرا حرف دلشون رو می‌زنن و سر ملت منت میذارن!شکر کنیم! از اینهمه تدبیر و مدیریت!

* رئیس دیوان محاسبات کشور گفت:در قضیه مدیران حقوق بگیر نجومی با آن همه سر و صدا تنها ۳۹۷ نفر شامل شدند.

پلاک:  آقای رئیس دیوان محاسبات کشور! اتفاقا مشکل ما همین ۳۹۷ نفرند!از شماتعداد نخواستیم برخورد خواستیم!که اگر بایک نفرشان بدرستی و با آرمان های انقلاب برخورد میشد الباقی نمی‌ماند!

* آقای ظریف گفتند: هیچ‌وقت از دست طرف مقابل به ستوه نیامدیم، اما از فشارهای داخل واقعاً‌ به ستوه آمدیم.

پلاک: آقای ظریف، مشکل اینجاست که کلید حل مشکل رو از اونها خواستید و نه از ملت ایران و توان داخلی.با این حرف شما، یعنی هنوز دلتان به غربی ها گره خورده.

* آیت الله علم الهدی در پاسخ به این سئوال که چرا رهبری در امور مسئولان دخالت نمی کنند؛  گفت: اگر این رهبر، قدرتمندترین رهبر است، چرا این مشکلات را داریم؟ برخی هم می‌گویند چرا رهبری مداخله نمی‌کنند. نمایندگان مجلس و رئیس‌جمهور را شما انتخاب کردید. رهبری رئیس‌جمهور و نمایندگان را کنار بزنند؟ اگر کنار بزنند، پس از جمهوری اسلامی چه می‌ماند.

* دولت پشت درهای بسته کار می‌کند؛ ۶ ماه است بدون سخنگو و یک سال بدون نشست خبری فعالیت می‌کند.این مطلب را سایت جماران از سایت‌های همسو با دولت منتشر کرد و نوشت: آیا دولت سخنگو نمی‌خواهد؟! این سؤالی است که ماه‌ها پاسخ خود را نیافته است. بعد از کنار رفتن نوبخت از سخنگویی دولت ، شخص رئیس‌جمهور هم از رسانه‌ها فاصله گرفته و این یعنی دولت تصمیم گرفته خود را از رسانه و افکار عمومی دور نگه دارد. عبدالله ناصری از فعالان اصلاح طلب گفت: نیت خوانی ممکن نیست اما از عملکرد آقای روحانی و دولت می‌توانیم برداشت کنیم که دولت خیلی مایل نیست در این شرایط حساس و بحرانی با افکار عمومی و رسانه رو به رو شود.

* جدال اصلاح‌طلبان و دولت، برای مردم خسته‌کننده است؛ گویا که خبری از مشکلات مردم ندارند. اصلاح طلبان تلاش می کنند تا خود را از دولت جدا سازند تا در خطاهای دولت در سیاست خارجی و مشکلات اقتصادی این روزها شریک نشوند! در حالی تاکنون و در ایام انتخابات به صراحت حامی دولت فعلی بوده اند! مگر می‌توان اصلاح‌طلبان را از دولت حسن روحانی جدا دانست؟ مگر می‌توان معصومه ابتکار و محمدعلی نجفی و عباس آخوندی، نعمت‌زاده، ربیعی و جهانگیری را از دولت تدبیر و امید سوا کرد؟مگر همان‌ها نبودند که از برجام با چه آب و تابی تعریف می‌کردند و دوران پسابرجام را در مخیله ساده‌انگار خود پروراندند و با ایرباس‌ های عباس آخوندی سوار بر رویاها شدند و نسخه دلار ۴۲۰۰ را پیچیدند و ناگهان با دلار ۱۵ هزار تومان با واقعیتی که از آن غافل بودند، تصادف کردند؟ حالا سرگیجه‌شان که برطرف شده به کناری می‌خزند تا فرصتی برای تجدید قوا داشته باشند. مدیریتی که ارزش پول ملی را به کمتر از یک چهارم رساند، محصول دست اصلاح‌طلبان است که سهمی از آن برگرفتند و باید در پیشگاه عدل الهی و وجدان عمومی ملت ایران پاسخگوی کارهای نکرده و اشتباهات دردناک مرتکب شده‌شان باشند.

* وزیر نفت: راهی جز سهمیه ‌بندی و افزایش قیمت سوخت نداریم!
پلاک:تف تو روح اونی که همین سی آبان امسال گفت:سهمیه بندی و تغییر قیمت سوخت مطرح نیست. یا اونی که دولت قبل را بابت سهمیه بندی بنزین زیرسئوال برد و کار آن دولت را غلط اعلام کرد!

* موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات و از حامیان دولت روحانی گفت: دولت ما نتوانست به وعده هایش عمل کند. در حوزه اقتصاد و بها دادن به نیروهای فعال و تحصیل کرده و همچنین حوزه مناسبات داخلی و سیاست داخلی دولت ما می توانست خیلی بهتر از این عمل کند.

* ضرغامی رئیس اسبق رسانه ملی و عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: دو قطبی فیلترینگ و عدم فیلترینگ یک دوقطبی خائنانه است.قوانین مدیریتی اروپا برای کنترل فضای مجازی را قبول داریم.اگر نظام و دولت و مجلس، این فضا را مدیریت کند این اسمش فیلترینگ نیست.فیلترینگ آن است که نگذارند در یک جلسه تخصصی حرفت را بزنی.فیلترینگ آن است که تحمل یک نقد سازنده را در یک جلسه کارشناسی نداشته باشند. هفته گذشته خبری مبنی بر جر و بحث ضرغامی و روحانی در شورای عالی فضای مجازی رخ داد که منجر به ترک جلسه توسط رئیس جمهور شد.

* صفدر حسينی، مديرعامل سابق صندوق توسعه ملی كه پس از ماجرای حقوق‌های نجومی ناگزير به كناره‌گيری شده بود به زودی جايگزين رضا ويسه به عنوان دستيار معاون اول رياست جمهور خواهد شد.صفدر حسينی در سال ۹۵ ماهانه ۵۷ ميليون و ۴۰۰ هزار تومان حقوق دريافت مي‌كرد كه مواردی، چون كمك‌هزينه ورزش، خريد كتاب و اوقات فراغت فرزندانش نيز در آن لحاظ شده بود.او در سال ۱۳۹۴ جمعاً حدود ۶۸۶ ميليون تومان بابت حقوق به‌علاوه ۳۰۰ ميليون تومان تسهيلات وام آن هم با نرخ سود ۴ درصد از صندوق توسعه ملی دريافت كرده‌است.

پایگاه خبری انصارحزب الله دزفول-پلاک...
ما را در سایت پایگاه خبری انصارحزب الله دزفول-پلاک دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mpelaknewsa بازدید : 202 تاريخ : دوشنبه 22 بهمن 1397 ساعت: 23:18